Sneen smelter og udviklingen forsætter

Kalenderen siger midt januar og 2011 er godt i gang med projekter og aftenundervisning på vej.

I år fik jeg ikke mulighed for at tilmelde mig gratis kurser ved Folkeuniversitetet. Jeg ville dog alligevel inspirreres og har derfor meldt mig til:

Moderne markedsføring regner jeg med skal hjælpe mig med at bryde min til tider fastlåste tankegang efter at have været i det samme job i snart 4 år. Skrivekurset er en journalist, som vejleder i hvordan man skal skrive, hvilket jeg faktisk aldrig har haft en journalist til at fortælle mig, så det er spændende hvad han kommer med.

På arbejdet har vi netop holdt planlægningsmøde for forårets bedrifter på programmeringsfronten. Der bliver udvikliet på både nogle administrative værktøjer og noget frontend, men begge dele skulle gerne komme til gavn til de studerende.

Yderligere er jeg kommet med i et projekt om mit.au.dk i forbindelse med overgangen til AU’s nye studieadministrative system, STADS. Den del jeg er med i, er primært en fastlæggelse af de forskellige systemer som verdensbilledet for den studerende kommer til at bestå af med det nye system. Jeg trækker selvfølgelig på den store viden jeg har fået om de studerende fra Mit Studium, min kontaktflade på AU og meget mere, så vi forhåbentlig også får en forbedring af brugeroplevelsen. Projektgruppen virker desuden til at være meget kompetente, så jeg tror det bliver et spændende forår med spørgsmål, udvikling og nok også frustrationer, fordi jeg vil tingene meget hurtigere end de kan ske i så stor en organisation.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *