Projektledelse i praksis

Den 1. april hoppede jeg ud af mine vante rammer som webredaktør og kommunikationsmedarbejder. Jeg havde i 3 måneder før det arbejdet deltids på defineringen af et projekt til studerende, nemlig Aarhus Universitets selvbetjening til studerende. I apirl blev projektet accepteret og jeg blev projektleder for det og 3 andre projekter som primært henvendte sig til studerende ved Aarhus Universitet (AU).

Mine projekter er en del af et større projekt hvor AU skal have et nyt studieadministrativt system. Der er i over 2 år blevet arbejdet på konverteringen af data og opbygning af støttende systemer. Jeg kommer så ind til at håndtere de blødere systemer som skal støtte op om det store system vi er i gang med at rulle ud.

Jeg glæder mig til den spændende udfordring og til at prøve kun at arbejde med projektledelse.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *