Prepolterabend – hvad er det?

Mine venner og jeg har i nogle år snakket om at tage ud og prøve nogle forskellige aktiviteter, som man rigtig gerne ville men bare aldrig kom afsted til.
Derfor fik jeg i efteråret 2011 sat det lidt i system, så der i hvert fald er et koncept omkring at tage afsted. Konceptet blev til “Prepolterabend”, da det vigtige er hygge og udfordringer i stil med en polterabend og samtidig er det opvarmning til de rigtige polterabends, når det bliver tid til det.

Jeg har netop købt prepolterabend.dk-domænet og overvejer om konceptet skal pudses af i forbindelse med at jeg får flyttet over på det nye domæne. Der bliver nok lidt flere funktionaliteter – men kig nærmere på den – det kunne være der var inspiration til den næste polterabend.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *