Kurser i efteråret

Kalenderen siger snart september og så skal jeg selvfølgelig inspireres og holde mig opdateret endnu en gang. Jeg skal i september deltage i 3 ting: Konferencen NOW is digital, Folkeuniversitetskurset Skriv online samt et kursus i at bruge mit kamera og dets funktioner.

NOW is digital er en endags konference i Århus, arrangeret af Headstart Network. Headstarts arrangementer er ofte fuldt booket og med meget interessante talere, så jeg ser frem til at blive få udfordret min tankegang indenfor web og digital kommunikation, og se hvad vi kan bruge på IMV.

Yderligere har jeg meldt mig til kurset Skriv online, hvilket foregår 3 onsdage efter arbejdstid. Kurset er for at holde mig opdateret i et andet forum, hvilket vi må se hvad giver af ny viden.

Til sidst skal jeg på Nikon School, hvilket jeg fik en fribillet til med mit kamera. Jeg glæder mig til at se hvad kurset giver af hints og fifs, som I måske vil kunne se opdateringer på i albummet, og se om I kan se en forskel.